Program


Tolnai Ottó-est - LITERÁRIUM EXTRA

Tolnai Ottó-est - LITERÁRIUM EXTRA

Egy káprázatos költő és lebilincselő személyiség a Vajdaságból: Tolnai Ottó révén emlékezetesnek ígérkező esttel indul a 2017-es naptári év irodalmi programsorozata.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 23. hétfő, 19:00

Aki hallotta már az előző századelő hangulatát idéző fürdővárosban, Palicson élő költőt mély átéléssel beszélni a gipszről, a nullás lisztről, a bádog ereszcsatornákról, a környezetében vagy éppen képzeletében élő figurákról, aligha szabadul varázslatos hatása alól.

Tolnai - a legendás Új Symposion egykori főszerkesztője - nem csupán olyan nagyszerű, a kortárs magyar líra nyelvét megújító verses¬kötetek szerzője, mint a Vidéki Orfeusz (1983), a Wilhelm-dalok (1992), az árvacsáth (1992) és a Balkáni babér (2001), olyan emlékezetes prózaköteteké, mint a Virág utca 3 (1983), a Kékítőgolyó (1994), s olyan, akár regényként is olvasható rádióinterjú alanya, mint a Parti Nagy Lajossal közösen jegyzett Költő disznózsírból (2004), hanem öntörvényű, besorol-hatatlan (élet)művész, aki az őt körülvevő mikrovilág tényeiből, tárgyaiból, törmelékeiből, legendáiból, pletykáiból, figuráiból nagyszabású magánmitológiát teremt. Meghökkentő meglepetéseket, váratlan fordulatokat ígérő szellemi kaland, hogy a Fesztivál Színházban ezen az esten mai irodalmunk egyik legizgalmasabb műhelyébe pillanthatunk be.
 

Közreműködik:

Jánossy Lajos: műsorvezető-házigazda

Alkotók:

Keresztury Tibor: sorozatszerkesztő
Balog József: rendező

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat