Program


Trumpet Summit: Koós-Hutás–Pecze–Subicz / Jazzműhely

Trumpet Summit: Koós-Hutás–Pecze–Subicz / Jazzműhely

A Magyar Rádió 2008-ban megrendezett trombita-tehetségkutató versenyét Koós-Hutás Áron nyerte meg, a második helyen Pecze Balázs, a harmadikon Subicz Gábor végzett. Az azóta eltelt kilenc évben mindhárman önálló művészegyéniséggé értek, saját zenekarokat alapítottak, és vendégszólistaként is az európai koncertélet állandó szereplői.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 20. péntek, 20:00

A verseny óta most először lépnek közösen színpadra - kifejezetten erre az alkalomra összeállított, egyedi repertoárral. Koncertjük korántsem a virtuóz trombitások „párviadala” lesz, hanem remek muzsikusok újszerű, kreatív együttműködése.

Közreműködők:

Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs, Subicz Gábor

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat