Program


Turné: Belgium, Brugge 2018.05.17.

Turné: Belgium, Brugge 2018.05.17.

Turnék

„Ez a figyelemre méltó együttes mentes minden kötöttségtől, a világ legsokoldalúbb zenekara.” The Guardian

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 17. csütörtök, 20:00

A Budapesti Fesztiválzenekar a világ minden zenerajongójával megosztja a benne rejlő szenvedélyt, felfedezésre hív a muzsika még ismeretlen tájaira. Akármerre jár is, legyen szó a bécsi Musikvereinról, az amszterdami Concertgebouw-ról, a New York-i Carnegie Hallról, a Salzburgi Ünnepi Játékokról, a Luzerni Nemzetközi Fesztiválról vagy a BBC Promsról, a zene varázsát viszi el a hallgatóságnak, és elbűvöli közönségét.
Kamarazenei attitűdjének és a zenészek közötti különleges, támogató kapcsolatnak köszönhetően a BFZ csodálatos összhangot teremt, és mindenütt fellelkesíti közönségét, így biztosítva megkülönböztetett helyét a világ vezető zenekarai között. Ez a hozzáállás óriási hatást gyakorol a világ klasszikus zenei közösségére, és fokozza az együttes nemzetközi elismertségét.
A Fesztiválzenekar iránt nemzetközi szakmai körökben is lelkesednek. A Gramophone magazin a világ tíz legjobb zenekara közé sorolta, azok közé, amelyek az elmúlt évtizedekben jelentős hírnévre tettek szert.
Fischer Iván és muzsikusai fáradhatatlan munkájának köszönhetően a BFZ a legkeresettebb zenekarok közé emelkedett nemzetközi szinten, tovább erősítve a kiváló magyar zenei kultúra jelentőségét a világban. A Fesztiválzenekar egy olyan ország nagykövete, amelynél többet kevesen tettek hozzá a huszadik századi komolyzene fejlődéséhez.
Ebben az évadban a BFZ rezidens zenekarként tér vissza az Edinburgh-i és a Mostly Mozart fesztiválra újszerű szcenírozott produkciójával, Mozart Don Giovannijának rendkívül eredeti és modern rendezésével. Amszterdam, Párizs és Bécs közönsége is élvezetes zenei utazásra számíthat, megtapasztalva a muzsika lényegét.
Zenekarunk magához vonzza az egész világot, miközben közel viszi a magyar kultúra kiválóságát a nemzetközi közönséghez.

Jegyvásárlási lehetőség itt.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat