Program


Új Liszt Ferenc Kamarakórus

Új Liszt Ferenc Kamarakórus


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 14. szombat, 19:00


Lachner:
    Stabat Mater, op. 154
Huszár Lajos:
    Két motetta op. 35.
Otto Nicolai:
    Der 31. Psalm 'Herr, auf Dich traue ich'
szünet
George Macfarren:
    Hét Shakespeare-dal
Vajda János:
    Hajt az idő (ősbemutató)
Eben:
    Szerelem és halál

Közreműködik: Frimmel Zsófia, Iványi Márta (szoprán); Kiss Aliz Andrea, Tóth Annamária (alt); Matin Tamás, Gyombolai Bálint (tenor); Handler András, Homor Máté (basszus) Új Liszt Ferenc Kamarakórus Vezényel: Nemes László Norbert

Az Új Liszt Ferenc Kamarakórus Párkai István professzor Liszt Ferenc Kamarakórusának (1963-1993) hagyományait viszi tovább. 2010-ben Erdei Péter alapította az énekkart a Zeneakadémia frissen diplomázott és végzős hallgatóiból. Az együttes vezetését idén szeptemberben vette át a Kodály Intézet igazgatója és a Zeneakadémia Zenepedagógiai Tanszékének vezetője, Nemes László Norbert, akinek nevét a Kodály-módszer megújításával kapcsolatban is gyakran hallani. Az együttes főként karvezetés és zeneelmélet szakos hallgatókból áll, így többségük állt már a másik oldalon, énekkarok élén is. Céljuk, hogy a klasszikus koncertrepertoáron kívül kevésbé ismert, illetve kortárs műveket is megismertessenek közönségükkel – a lehető legmagasabb színvonalon.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat