Program


Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerzőverseny – Kamarazenekari kategória / CAFe 2017

Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerzőverseny – Kamarazenekari kategória / CAFe 2017

A kamarazenekari kategória döntője

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 19:30

Közreműködik: Óbudai Danubia Zenekar

Vezényel: Hámori Máté

 

A korábbi versenykiírásokhoz hasonlóan az Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerzőversenyének zsűrije idén is arra lesz kíváncsi, hogy milyen viszonyt alakítanak ki a fiatal zeneszerző-generáció képviselői egy-egy jelentős életművel. A verseny szervezői ebben az évben Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegnek születésének 135. és halálának 50. évfordulója alkalmából. A zeneszerzőktől ezért olyan pályaműveket várnak, amelyek témáját Kodály Zoltán művészete vagy személyisége ihlette.

A 7–15 perces kamarazenei kompozíciók hangszerelése tekintetében a zeneszerzők nagy szabadságot élveznek: 10–16 muzsikust foglalkoztathatnak, a klasszikus zenekarban tipikus hangszereken túl akár basszusgitárt vagy cimbalmot is szerepeltethetnek.

A Budapest Music Centerrel közös program.

 

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat