Program


Újévi Gálahangverseny| Solti György Zenekar

Újévi Gálahangverseny| Solti György Zenekar

A koncert első felében közreműködnek a Solti György Zeneiskola növendékei, művésztanárai valamint nagy együttesei: a Gitárzenekar, a Fuvolazenekar, a Klarinét-szaxofon együttes, a Vonószenekar, valamint a Rézfúvós együttes.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 14. vasárnap, 18:00

Vezényelnek: Győri István, Bolla Milán és Bodon Ferenc.
A hangverseny második felében “Tempo di Verbunkos” – címmel népi táncdallamok klasszikus feldolgozásai hangoznak el Rózsavölgyitől Bartókig.

Előadja: a Hegyvidéki Solti György Zenekar és a Bihari János Táncegyüttes tagjai.

Közreműködik: a Solti György Zeneiskola Leánykara (karnagy: Zulauf Emese), valamint a zeneiskola szolfézs és zongora tanáraiból alakult nőikara.

Vezényel: Bolyky Zoltán
Támogatók: Unisono Alapítvány

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat