Program


Úrhatnám polgár

Úrhatnám polgár

Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 21:00

Parti Nagy Lajos: Moliére - ÚRHATNÁM POLGÁR
komédia magyar nyelven
5 felvonásban 2 részben

A Tartuffe után ezt a darabot is Parti Nagy Lajos nyelvi leleményekkel tarkított átiratában élvezhetik a nézők. Herczeg T. Tamás rendezésében a korábbi Moliére-szerepekben megszeretett színészeket láthatjuk, többek közt Balog Józsefet, Kosztolányi Józsefet vagy éppen Csorba Katát.

Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is. Az elit körökbe kapaszkodó újgazdag Jourdaine-nek ízlése nem sok, pénze viszont annál több. A komédia fő humorforrását jelenti, hogy mennyien próbálják kihasználni Jourdaine hiszékenységét és tudatlanságát.

Az előadást áthatja Parti Nagy Lajos sziporkázó nyelvi humora, a dalszerző pedig a világzene egyik különleges művésze, Szirtes Edina „Mókus”.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat