Program


Vademberek hajszája

Vademberek hajszája

Hunt for the Wilderpeople
új-zélandi vígjáték, 101 perc, 2016
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 12:00

Rendező: Taika Waititi

Szereplők: Sam Neill, Rima Te Wiata, Oscar Kightley, Cohen Holloway, Rhys Darby

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot.

Az új-zélandi Taika Waititi, a Hétköznapi vámpírokcímű fesztiválkedvenc áldokumentum-horror-komédia rendezője új filmjében mesterien keverte a tragikomédia és a kalandfilm, a road movie, a buddy movie, a coming of age sajátosságait.

Az új-zélandi Taika Waititi, a Hétköznapi vámpírok című fesztiválkedvenc áldokumentum-horror-komédia rendezője új filmjében mesterien keveri a tragikomédia és a kalandfilm, a road movie, a buddy movie, a coming of age sajátosságait. A váratlan fordulatokkal teli történet sokszor abszurdba hajló humora tökéletesen kiegészíti a két főszereplő, Sam Neill és Julian Dennison őszinte alakítását. A történet alapjául Barry Crump Új-Zélandban kultikus státuszú regénye – ahogy Waititi emlegeti az interjúkban, „az új-zélandi Úton”– szolgál, amit minden új-zélandi tinédzser elolvas, mikor az identitását keresi. Waititi autós-, tank- és helikopterüldözéssel turbózott az anyagon és mindig jókor elsütött, frappáns poénokkal hangolta át az eredetileg borúsabb hangulatú regényt. A 19 nemzetközi fesztiváldíjjal elismert és a 2016-os miskolci Cinefesten egyből közönségkedvenccé vált Vademberek hajszája egyszerre fergeteges és elgondolkodtató közönségfilm, amely kortól függetlenül mindannyiunkban felidézi a felnőtté válás nehézségeit, és hogy kik voltak azok, akik elkísértek minket ezen az úton.

Bemutató dátuma: 2017.05.10.
 

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat