Program


Vastag Csaba - NEON

Vastag Csaba - NEON

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 12. szombat, 19:30

Vastag Csaba rendhagyó, exkluzív nagykoncertje a Budapest Kongresszusi Központban
Csaba hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. Ez az energikus, maximalista énekes, berobbanása óta háromszoros Fonogram díjas előadó lett, platinalemezek és megszámlálhatatlan egyéb zenei és művészeti díj tulajdonosa.


A koncertnek Csaba a NEON címet adta, mely szó görögül magában hordozza a megújulást. A nagysikerű CONECTO és OPTIMUM lemezek után, ez lesz az az út, amin egy új dimenzió felé halad, és ezen az úton is szeretné ha elkísérné a számára oly fontos, szeretett közönsége.
Erre az estére rendhagyó, izgalmas módon álmodta meg eddigi pályafutásának összefoglalását, és saját zenekarával - a Magyar Virtuózok Kamarazenekar tagjaival kiegészülve -, egy látványvilágában is egyedülálló produkcióban fogja előadni összes ismert dalát. A nagyszabású előadáson, a színpadon 30 zenésztárssal együtt, maga is meglepetéssel készül, így igazi, különleges zenei élményre számíthatunk.

Zenei munkásságának újabb mérföldköveként, legfrissebb dalának hivatalos premierjével is megtiszteli közönségét, amely már „NEON Fényben”, a megújulás útján született.
Csaba régóta készül erre az átalakulásra, gyertek vele 2018-ban is élete egyik legkülönlegesebb utazására!
Május 12-én mindenre Fény derül!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat