Program


Végzetes játék
9

Végzetes játék

Richard Harris: Végzetes játék - pszichothriller

2 részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 19:00

Három ember, három életút és egy közös pont a múltból, ami mindhármuk életét megváltoztatta. Aztán egy szobába kerülnek…

Richard Harris 2 felvonásos pszichothrillere Szitás Barbara, Elek Ferenc és Csizmadia Gergely előadásában, Besenyei Zsuzsanna rendezésében a valódi angol krimi világába kalauzolja a nézőket.

A történet mozgatója a bosszúvágy, mely nem múlik, míg be nem teljesül. Üldöző és üldözött megszállottsága, és szűnni képtelen bosszúszomja áll a középpontban. De vajon ki az üldöző, ki az üldözött és ki az áldozat? Mit keres Mr. Stone nappalijában Mr. Hallett, a nyomozó és Miss Dee Redmond, a BBC befutott forgatókönyvírója? Miért ők? Miért azonos időpontban? Ki valójában Mr. Stone, és miért hívott magához két idegen embert?

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat