Program


Végzetes játék
9

Végzetes játék

Richard Harris: Végzetes játék - pszichothriller

2 részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 19:00

Három ember, három életút és egy közös pont a múltból, ami mindhármuk életét megváltoztatta. Aztán egy szobába kerülnek…

Richard Harris 2 felvonásos pszichothrillere Szitás Barbara, Elek Ferenc és Csizmadia Gergely előadásában, Besenyei Zsuzsanna rendezésében a valódi angol krimi világába kalauzolja a nézőket.

A történet mozgatója a bosszúvágy, mely nem múlik, míg be nem teljesül. Üldöző és üldözött megszállottsága, és szűnni képtelen bosszúszomja áll a középpontban. De vajon ki az üldöző, ki az üldözött és ki az áldozat? Mit keres Mr. Stone nappalijában Mr. Hallett, a nyomozó és Miss Dee Redmond, a BBC befutott forgatókönyvírója? Miért ők? Miért azonos időpontban? Ki valójában Mr. Stone, és miért hívott magához két idegen embert?

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat