Program


VideóSokk - zsDav

VideóSokk - zsDav

Szeretnél találkozni az általad kedvelt videósokkal? Testközelből is megismernéd őket? Interaktív programokon vennél részt?
A Star Network bemutatja a VideóSOKK nevű rendezvénysorozatát, mely elhozza neked kedvenc videósaidat!
Weboldal:
http://videosokk.hu/
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 14:30

A VideóSOKK célja, hogy ne csak egy röpke aláírás, egy gyors szóváltás erejére találkozz videósokkal, hanem különböző interaktív programok, játékok és videók segítségével még jobban megismerd őket, és közös élményekkel gazdagodj velük!

Elérkeztünk a VideóSokk negyedik részéhez ahol a fő szerep ZsDavé, aki a hazai gamer kultúra egyik meghatározó alakja. Több, mint 225 ezer követővel rendelkezik, game csatornáján ahova már 5 éve napi rendszerességgel tölti fel videóit. Minden nagyobb Minecraft rendezvényen megtalálható, de most megismerhetitek egy egészen új arcát mivel most nem a játék lesz a középpontban, hanem maga zsDav és az ő személyisége.

De nem csak ő lesz ott a rendezvényen, rajta kívül még két meglepetés vendéggel várunk mindenkit. Ezen felül pedig lesznek meglepetés programok, nyereményjátékok, beszélgethetsz kedvenc videósoddal, kérdezhetsz tőle, és ha szerencsés vagy akár egy kihívást is teljesíthettek együtt. A VIP jegyesek pedig plusz egy órát tölthetnek el kedvenc videósaikkal és emellé értékes ajándékokkal is gazdagodnak.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

http://www.jegy.hu/jegyirodak

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz:

videosokk.hu

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj az info@videosokk.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat