Program


Vinicio Capossela / Ilaria Graziano és Francesco Forni

Vinicio Capossela / Ilaria Graziano és Francesco Forni

Vinicio Capossela 1990-ben debütált All'una e trentacinque circa című albumával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 20:00

A délolasz hagyományok, a cigány zene és a tangó ötvözetén alapuló stílusával éppúgy feltűnést keltett, mint mélyen személyes költészetével. Azóta kilenc albumot tett le az asztalra, magasan a műfaji határok felett szárnyalva, és ebbe a country, a rumba vagy a görög rebetiko éppúgy belefért, mint egy feldolgozott Adriano Celentano- vagy Gianni Morandi-sláger. Az „olasz Tom Waitsként” elhíresült énekes - akinek több albumán Waits gitárosa, Marc Ribot is szerepelt - 1987-ben Milánóba költözött, s ott a város színházi életébe is bekapcsolódott. Ennek hatása koncertjein is megfigyelhető, a weimari kabaré sajátos színezetében. 2000-ben a Canzoni a Manovella című albumával Capossela elnyerte a két legrangosabb olasz zenei díjat (Targa Tenco, PIM). 2004-ben Non si muore tutte le mattine címmel megjelentette első regényét, s azóta két-három évente újabb albummal áll elő, az olasz világzene egyik megkerülhetetlen, kultikus alakjaként.

Ilaria Graziano és Francesco Forni neve előbb a filmzenék rajongói számára csengett ismerősen. Francescóé zeneszerzőként, Ilariáé elbűvölő hangú énekesnőként, aki a The Girl from Nagasaki című filmben egy duett erejéig Marianne Faithfull partnere volt. Első közös lemezük, a 2015-ös From Bedlam to Lenane népszerűsége azonban messze felülmúlta korábbi sikereiket. Ez a folkos, bluesos, countrys album ugyanis azt mutatta meg, hogy egy szál gitárral nemcsak bámulatos érzékenységű dalokat tudnak előadni, de elképesztően sokszínűeket is. Olyanokat, amelyektől leesik az ember álla, amelyek a csodák birodalmából valók. És ez a csoda 2016 őszén megismétlődött második, Come2Me című albumukkal, megerősítve pozíciójukat az olasz világzene élvonalában.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat