Program


Vinicio Capossela / Ilaria Graziano és Francesco Forni

Vinicio Capossela / Ilaria Graziano és Francesco Forni

Vinicio Capossela 1990-ben debütált All'una e trentacinque circa című albumával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 20:00

A délolasz hagyományok, a cigány zene és a tangó ötvözetén alapuló stílusával éppúgy feltűnést keltett, mint mélyen személyes költészetével. Azóta kilenc albumot tett le az asztalra, magasan a műfaji határok felett szárnyalva, és ebbe a country, a rumba vagy a görög rebetiko éppúgy belefért, mint egy feldolgozott Adriano Celentano- vagy Gianni Morandi-sláger. Az „olasz Tom Waitsként” elhíresült énekes - akinek több albumán Waits gitárosa, Marc Ribot is szerepelt - 1987-ben Milánóba költözött, s ott a város színházi életébe is bekapcsolódott. Ennek hatása koncertjein is megfigyelhető, a weimari kabaré sajátos színezetében. 2000-ben a Canzoni a Manovella című albumával Capossela elnyerte a két legrangosabb olasz zenei díjat (Targa Tenco, PIM). 2004-ben Non si muore tutte le mattine címmel megjelentette első regényét, s azóta két-három évente újabb albummal áll elő, az olasz világzene egyik megkerülhetetlen, kultikus alakjaként.

Ilaria Graziano és Francesco Forni neve előbb a filmzenék rajongói számára csengett ismerősen. Francescóé zeneszerzőként, Ilariáé elbűvölő hangú énekesnőként, aki a The Girl from Nagasaki című filmben egy duett erejéig Marianne Faithfull partnere volt. Első közös lemezük, a 2015-ös From Bedlam to Lenane népszerűsége azonban messze felülmúlta korábbi sikereiket. Ez a folkos, bluesos, countrys album ugyanis azt mutatta meg, hogy egy szál gitárral nemcsak bámulatos érzékenységű dalokat tudnak előadni, de elképesztően sokszínűeket is. Olyanokat, amelyektől leesik az ember álla, amelyek a csodák birodalmából valók. És ez a csoda 2016 őszén megismétlődött második, Come2Me című albumukkal, megerősítve pozíciójukat az olasz világzene élvonalában.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat