Program


Vitéz László menyecskét keres
5

Vitéz László menyecskét keres

Vitéz László menyecskét keres
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 29. csütörtök, 16:00

László nagy feladatot kap a nagymamucikájától: elérkezett az idő, hogy feleséget találjon magának. Ám ez feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta. Útközben találkozik kapucni ficni-fecni-pacni urasággal; egy aranyos, kedves, jámbor természtű kiscsukával (vagy kiskutyával?); egy cumis képű paradicsompofával és nem várt nehézségekbe ütközik.

Ajánljuk minden gyereknek és gyermeklelkű felnőttnek, aki szeret mulatni. Vitéz László történetekből kiindulva, a hagyományokhoz hűen, de mégis új megközelítésben láthatják a híres, palacsintasütős, vörös sipkás kispajtást.

Játssza: Barna Zsombor

Írta: Markó Róbert

Báb tervező: Horváth Márk

Bábok: Kiscsák Éva, Horváth Márk, Raffai Péter

Konzulens: Tatai Zsolt

Az előadás hossza:40 perc

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat