Program


Vlagyimir Szutyejev: Miau

Vlagyimir Szutyejev: Miau

Nefelejcs Bábszínház előadása
Nemzedékek olvasták, nézegették, szerették Vlagyimír Sztutyejev kedves, tanulságos meséit. Ma is sok kisgyerek kedvence a süni, a kispipi, a cica, vagy éppen a kutyus.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 10:00

Legújabb, zenés bábelőadásunk a békésen szunyókáló kutyusról szól, akit legszebb álmából ébreszt fel valaki: Miau!

Vidám bujócskázás kezdődik, s a kiskutya megtalálja a kakast, a kisegeret, a morcos házörző kutyát, a méhecskét, a halacskát, a békát, és végre valahára a cicát!

Bábszínpadra alkalmazta: Erdélyi Erika

Jegyár: egységesen 18 hónapos kortól 1 400 Ft.

 

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat