Program


VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)
3

VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)

Sánta Ferenc: Az ötödik pecsét
Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg
színmű

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 19:00

1944, Budapest, a nyilasterror idején. Egy kiskocsmában a törzsvendégek (egy könyvügynök, egy órás és egy asztalos) és a kocsmáros összegyűlnek. Isznak és beszélgetnek. Abban bíznak, hogy észrevétlenül átvészelhetik a háborút. A filozofálás közepette beleütköznek egy kérdésbe, amely egész éjszaka nem hagyja őket nyugodni: Tomoceuszkakatiti vagy Gyugyu?

Tomoceuszkakatiti egy könyörtelen zsarnok, LucsLucs sziget fejedelme. A paradicsomi szigeten él Gyugyu, a tisztességes rabszolga. Gyugyu nap mint nap ki van szolgáltatva a fejedelem kegyetlenkedéseinek. Gyurica, az órás azon vacillál, hogy ha halála után módja volna feltámadni, kinek a sorsát választaná: a zsarnokét vagy a rabszolgáét? Nincs más opció. Mindenkinek választania kell. Ekkor még nem is sejtik, hogy az elméleti kérdésre rövid időn belül már tettekkel kell felelniük.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat