Program


Zempléni Fesztivál, Bécsi kávéuzsonna, Kreisler, Schubert, Csajkovszkij, Elgar

Zempléni Fesztivál, Bécsi kávéuzsonna, Kreisler, Schubert, Csajkovszkij, Elgar

A Liszt Ferenc Kamarazenekar vonósnégyesének hangversenye

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 17:00

Tfirst Péter, Hargitai Géza  ̶  hegedű
Várnagy Mihály – brácsa
Kertész Ottó – gordonka

A műsor háziasszonya: Jászter Beáta

Kreisler: Kis bécsi induló
Elgar: Salut d’amour
Rózsavölgyi verbunkos
Vecsey: Valse triste
Schubert: Német táncok
Csajkovszkij: Walse sentimental
és más zenei finomságok...

A bécsiek úgy tartják, hogy 1683-ban a törökök sikertelen hadjáratát követően zsákmányolt kávébabbal került a városba a különleges ital.  A kávéfogyasztás elterjedésében pedig nagy szerepet játszott  a császári udvar  egyik kémje, aki 1685-ben megalapította  az első bécsi kávéházat.  A bécsiek igazi kultúrát teremtettek  a kávéfogyasztásból  és különleges életérzéssé magasztalták a kávézást. Mai kávéuzsonnánk keretében a bécsi kávéházak hangulatát  idézzük meg  finom kávék  és  sütemények mellett,  kávés történetekkel,  irodalmi  szemelvényekkel és sok muzsikával. A Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjaiból álló vonósnégyes Kreisler, Schubert, Elgar, Csajkovszkij, Rózsavölgyi, Vecsey műveivel hozza  közel hozzánk a kedélyes Bécset.

Sátoraljaújhely Önkormányzata támogatásával!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat