Program


ZENEDÉLELŐTT óvodás bérlet 4. ea. Utazz velünk Oroszországba!

ZENEDÉLELŐTT óvodás bérlet 4. ea. Utazz velünk Oroszországba!

zeneDéLELŐTT óvodás bérlet 4. előadás
Utazz velünk Oroszországba!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 10:30

Vidám utazás a hangszerek és a muzsika világába, a  MÁV Szimfonikus Zenekar ismeretterjesztő hangversenysorozata 5-7 évesek részére.

Műsorvezető: Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus.

Prokofjev: Péter és a farkas című zenéjét és meséjét adjuk elő. A műben a zeneszerző hangszerekkel személyesíti meg a szereplőket, szinte látjuk magunk előtt az angolkürt hangjára totyogó kacsát, a puha tappancsokon lopakodó (klarinét) cicát, vagy a fuvola futamaival felreppenő kismadarat.

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat