Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Zorán a magyar zenei élet egyik legnagyobb, a mai napig aktív, folyamatosan koncertező művésze.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

Rengeteg közkedvelt, hangulatos, fülbemászó dal fűződik hozzá előadóként, és zeneszerzőként egyaránt. Hiszen ki ne ismerné az Apám hitte című nosztalgikus balladát, melyet testvérével, Dusánnal írtak édesapjuk emlékére, vagy akad-e – korosztálytól függetlenül – olyan magyar zenekedvelő, aki ne dúdolta volna még a melankolikus A szerelemnek múlnia kell jól ismert dallamát egy-egy csalódás után. A lista, Zorán emlékezetes, már-már örökzöld alkotásainak sora túl hosszú ahhoz, hogy felsoroljuk, vagy akár azt a rengeteg hangulatot megidézzük, amelyekről ezek a szerzemények szólnak.

A körülbelül két órás  előadás alatt lehetőségünk lesz elgondolkodni az élet dolgain, utazást tenni az időben, együtt sírni-nevetni, hiszen a legújabb daloktól kezdve a ritkán játszott szerzeményeken keresztül, a kihagyhatatlan klasszikus Zorán slágerekig megszólal majd jó pár, a Liszt- és Kossuth-díjas énekes-zeneszerző nem mindennapi, zeneileg és témáját tekintve is izgalmas repertoárjából.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat