Program


Zsidó Kulturális Fesztivál:Nóti Károly: Szeressük egymást
2

Zsidó Kulturális Fesztivál:Nóti Károly: Szeressük egymást

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 10. vasárnap, 15:00

Egy pszichiáter forradalmi újítást dolgoz ki a praxisában: szexuális úton próbálja reparálni a megromlott házasságokat. A sors és a véletlen azonban úgy akarja, hogy előbb saját kísérlete áldozatává válik, aztán ő maga is a szerelem csapdájába kerül, előtte azonban még túl kell élnie a félreértések lavináját. Nóti Károly 1935-ben írt, három felvonásos vígjátéka ma is egyszerre elgondolkodtató és kacagtató.

Szereposztás: Dr. Vas: Jászberényi Gábor;Zsuzsi: Békefi Viktória;Horner: Gulyás Hermann Sándor;Dr. Bíró: Buch Tibor;Sárkányné: Mérai Katalin;Sárkány: Yaszin El Karamany;Demeter: D. Csizmadia Ákos;Kovácsné: Ledinger Carmen.

 

Rendezte:Szemán Béla;Jelmez: Chriszt Mária;Díszlet: Fülöp Ferenc és Szemán Béla;Technika: Kiss Tibor;Asszisztens: Bodor Böbe.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat