Készült Maria Augusta Trapp ’The Trapp Family Singers’ elgondolása alapján

BERG JUDIT RUMINI Ferrit-szigeten Mesejáték két részben

Astrid Lindgren: HARISNYÁS PIPPI Zenéjét szerezte: Georg Riedel Fordította: Tótfalusi István

Tim Firth: NAPTÁRLÁNYOK Fordította: DERES PÉTER

Ki ne látta volna a világhírű Van, aki forrón szereti című filmet, Marilyn Monroe-val, Tony Curtissel és Jack Lemmonnal?

Szerelmi viháncolás a Magyar Színház stúdiószínpadán.

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben. Az egyik legcsodálatosabb magyar musical a Pesti Magyar Színház színpadán!

Tim Firth: NAPTÁRLÁNYOK Fordította: DERES PÉTER

Lisa Langseth: A karmester szeretője kortárs svéd dráma Bemutató: 2017. február 12.

Harpagon a világ legzsugoribb embere. Egész élete kuporgatásssal telik, pedig nagy vagyonnal rendelkezik. Ráadásul a vén fösvény már a fiatalok szerelmi életébe is beleszól. Ugyanis a lánya, Èlise és a fia, Clèante is szerelmesek, csakhogy Clèante épp Mariane-ba, Harpagon választottjába. Természetesen a fiatalok próbálnak ellenkezni, de mindhiába; Harpagon hajthatatlan. Clèante ezért inkább kölcsönt vesz fel, hogy titokban elvehesse Mariane-t. Persze Harpagon a kölcsön hallatán éktelen patáliát csap. Sőt, ravaszul addig csűri-csavarja a szavakat, hogy minden az ő kezére játsszon. Vajon sikerül-e megakadályozni a fukar Harpagon agyament terveit, és egymásra találnak-e a szerelmesek? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk a színháztörténet egyik leghíresebb, legtréfásabb komédiájában, amelyet most bravúros szereposztásban láthatnak a Pesti Magyar Színház nézői. Ilyen még nem volt: apa, fia és lánya együtt, egy színpadon ebben a klasszikus remekműben!

Több száz sikeres bel- és külföldi előadás után a DVORÁK & PATKA SZÍNHÁZ két remek, fesztiváldíjas előadása A BÉKAKIRÁLY és JÁTSSZUNK PANTOMIMET! címmel 3-10 éves gyermekek részére ígér önfeledt szórakozást a Pesti Magyar Színház Sinkovits Imre Színpadon.

Beszélgetés az emlékezésről, a minta fontosságáról, könyvajándék (egy boltban nem kapható értéket vehetünk kézbe), kötetlen csevegés.

Manna Kulturális Egyesület előadása. Örkény Macskajáték című műve Berényi Gábor átdolgozásában, Béres Ilonával és Tordai Terivel.

A Dvorák&Patka Színház előadása: Egypercesek (60 perc) /Groteszkek/ (10-100 éveseknek)

Párbeszéd a szerelemről Monodráma egy részben

A Dvorák & Patka Színház előadása óvodásoknak és kisiskolásoknak

Murphy törvényei (10-100 éveseknek ajánljuk!) – komédia improvizatív elemekkel – Írta, rendezte és előadja: Dvorák Gábor

Hedry Mária:TÜNDÉR MÍRA mesejáték két részben Bemutató: 2016. november 5.

Zenés, rendhagyó színházi est Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész előadásában, Négyessy Katalin gordonkaművész közreműködésével.

Engelbert Humperdinck: JANCSI ÉS JULISKA meseopera keresztmetszet Bemutató: 2017. szeptember 16.

Több generáció egy lakásban. Az emberi élet stációi, szerelem, boldogság, beteljesülés és kiábrándulás, remény és reménytelenség. Semmivel sem összehasonítható atmoszféra! A világhírű norvég szerző, a „fenegyerek” különleges darabjának magyarországi ősbemutatója!


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat