Program


100 ÉV, 100 VERS- Kaláka Ady- est

100 ÉV, 100 VERS- Kaláka Ady- est

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady-dalokból álló összeállítással.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 19:00

100 ÉV, 100 VERS - KALÁKA ADY-EST

A Kaláka együttes 50. jubileumi évadjában régi adósságát törleszti ezzel az Ady-dalokból álló összeállítással. A hetvenes évek közepén az ország sokak számára első színésze, Latinovits Zoltán egy közös rádióműsor kapcsán fedezte fel magának az akkor még fiatal zenekart, és javasolta, tartsanak közös esteket. 1975-76-ban sokfelé mentek együtt. Akkor született Latinovits ötlete, készítsenek közösen Ady estet a költő születésének 100. évfordulójára. 1977-re. A remek Ady versmondásáról is híres, legendás színész 1976-ban meghalt, így a terv meghiúsult.
Most, 2019-ben sokat emlékezünk Ady Endrére, halálának századik évfordulója kapcsán. Ez alkalom az idén 50 éves Kalákának, hogy a Latinovits tervét megvalósítsa.

Az esten közreműködnek az együttes tagjai: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs és velük énekel az egykori Kaláka tag Huzella Péter is. A műsorban Latinovits Zoltánt is láthatja a közönség archív televíziós felvételekről.

Az est szerkesztő-rendezője Kőváry Katalin.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat