Program


39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

A VilágHírös Kecskemét Táncegyüttes idei külföldi szerepléseinek premier bemutatója „kicsit másképp”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Az idei évben 3 külföldi bemutatóra indul a Kecskemét Táncegyüttes Magyarországot, Kecskemét hírös városát képviselve nemzetközi fesztiválokon, versenyeken: Isztambulba, Süleymanpasa(Rodostó) városba és Brazíliába egy világversenyre utaznak.

Műsorukban kis ízelítőt láthat a közönség rendhagyó módon a külföldi repertoárokból, megfűszerezve a műsort videó és képi prezentációval az együttes eddigi éveinek sikeres nemzetközi szerepléseiről, szöveges kiegészítésekkel műhelytitkokról, kulisszák mögötti, próbatermi hangulatokról; azaz hogy hogyan készül a Kecskemét Táncegyüttes egy-egy ilyen megmérettetésre.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat