Program


6. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny / Gálakoncert

6. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny / Gálakoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 8. vasárnap, 19:00

Közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara
Vezényel: Halász Péter

A Gálakoncerten, amelyet a Magyar Állami Operaházban rendezünk, a verseny hetében megismert és megkedvelt fiatal énekesek közül a legtehetségesebbeket hallhatja újra a közönség, így a Zeneakadémia mellett az Opera felújított palotája is jelentős helyszínné válik majd a fiatal operaénekesek karrierjében. A különdíjakat is itt adjuk át, amelyek nagy része koncertmeghívás és fellépési lehetőség a legnagyobb magyar zenekarokkal, a legnevesebb koncerthelyszíneken. A felszabadult ünnepléshez tehát a közönség kíváncsi várakozása is társul: hol és hogyan látjuk majd viszont a 2024-es Marton Énekverseny győzteseit?

A verseny a MOL – Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten más-más stílusban tűntek fel. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

zenés játék két részben

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat