Program


808 NŐ TEREMTŐ EREJE

808 NŐ TEREMTŐ EREJE

2020.02.22-ére összehívom több száz nőtársamat, leány és asszonytestvéremet, egy megismételhetetlen élményre, délután 2-től este 10-ig, Budapesten az UP Rendezvénytérbe. (1042 Bp., Szent István tér 13-14.) Mert az összekapcsolt erő sokkal többre képes, mint az egyéni. Nyolc teljes órán át fogunk azon dolgozni, hogy együtt megérezzük és aktiváljuk azt a hatalmas NŐI TEREMTŐ ERŐT, ami a birtokunkban van, és elkezdjük használni.

Aktuális előadások 

Hogy mire? Arra, hogy képesek legyünk felismerni és elengedni vagy átalakítani a múltból hozott lejárt és lehúzó mintákat, hitrendszereket, érzéseket, hogy ezáltal napról- napra egyre inkább élvezhessük a jelent. Hogy ne kívülről és felülről várjuk, hogy megmondják nekünk, hogy mit tegyünk, hanem hogy képesek legyünk a saját lelkünkkel és testünkkel kapcsolódni, és egyre éberebben ismerjük fel a valós szükségleteinket. Hogy a félelmek és az azokból jövő megfelelni akarások helyett bízzunk magunkban, a bennünk levő hatalmas teremtő erőben, éberségben, szeretetben, az isteni gondviselésben, öngyógyító erőinkben.

ÚJ NŐ, ÚJ FÉRFI, ÚJ EMBER van születőben!

Célunk, hogy a generációk láncolatából hozott negatív érzéseket elkezdjük átalakítani, transzformálni megértéssé, ezáltal elfogadássá, belső erővé, szeretetté, mert az nem csak magunkra, hanem férfitársainkra, családunkra, és az egész világra áldásos lesz. A gyermekeink is gyógyulni fognak. Sőt, a Föld is, hiszen az ember és Földanya között teljes párhuzam és kapcsolódás van.

 A világnak olyan szeretetteli nőkre van szüksége, akik tudják és merik élvezni az életet, nyitottak, kreatívak, a teremtő erejükkel bölcsen és nagylelkűen bánnak, és élvezik érvényesíteni az érdekeiket. Éberen döntenek az életükről önmaguk és a világ örömére.

Ragyogó, ÚJ NŐ van születőben!

Azóta az is kialakult bennem, hogy ezen rendezvény célja egy brand-et fog létrehozni, aminek a neve lesz 808 nő. Akkor is, ha 500 vagy 600, vagy akár később 6 ezer nő lesz jelen.

808 NŐ lesz a neve a jövőben is azoknak az általam szervezett női közösségekben való eseményeknek, amiknek a lényege a bennünk nőkben hozottan és öröklötten kialakult negatív érzések, mintázatok transzformálására, azaz megértéssé, szeretetté való átalakítására való törekvés.

 

Ha érzed, miről beszélek, (és felnőttkorú nő vagy), akkor köztünk a helyed.

Hogy kiknek ajánlom ezt?

Azoknak, akik szeretnének fejlődni a nőiségükben.

Akik szeretnék a saját ősi, női erőiket, hozott tudásukat, képességeiket aktiválni.

Akik nem másoktól várják az életük jobbá tételét, hanem a saját teremtő erejükben és hitükben szeretnének növekedni.

Akik fejlődni szeretnének abban, hogy felismerjék a testük és a lelkük (ami egyben van, amíg élünk) igényeit.

Akik szeretnék öngyógyítani magukat.

Akik szeretnék átalakítani a női ősöktől hozott negatív érzéseket pozitívvá.

Akik vannak olyan bátrak és nyitottak, hogy fejlődjenek a bizalomban, ősbizalomban.

Akik meg szeretnék tapasztalni az összekapcsolt női erő és jelenlét erejét, ezzel erősítve magukat.

Akik nyitottak arra, hogy ne a múltban, hanem a jelenben éljenek.

 

A tervezett program menete:

I. Blokk 14.00 - 15.30

- Soma bevezetőt tart a nap céljáról és menetéről, majd szertartást tart, amiben beaktiváljuk a teret, és az elemek segítségét kérjük a céljaink megvalósulásához.

- Ülő meditáció, amiben aktiváljuk és töltjük a teremtő erőinkért felelős energia központot, majd az érzelmeinkért és lélek-kapcsolatunkért felelős energiaközpontokat is.

(Szünet: 15.30 - 16.15)

II. Blokk 16.15 – 18.00

- Transzformációs meditáció, amihez előtte a Nagyboldogasszony és a Kozmikus Anya támogató erejét kérjük.

- A megújhodást segítő erők bekérése és fogadása.

(Szünet: 18.00 – 18.45, 25 perc dedikálással)

III. Blokk 18.45 – 20.15

- Soma előadása: Az ÚJ NŐ születése és ragyogása – hogyan érdemes és hogyan lehet ÚJ NŐ-ként élni?

- Páros gyakorlatok, és interaktív gyakorlatok a közönséggel.

- Mantrák éneklése együtt

(Szünet: 20.15 - 21.00)

IV. Blokk 21.00 - 22.00

- Női zenészek, táncosok és Soma – zene és közös éneklés, ünneplés és tánc

 

Nem tudok róla, hogy ilyen céllal létrejövő esemény lett volna valaha is. Viszont egyre jobban hiszem, sőt, tudom, hogy ahhoz, hogy mi nők (és férfiak, hiszen „egyHAjóban” vagyunk) napról-napra egyre inkább a jelenben tudjunk lenni, elengedhetetlen, hogy tisztítsuk, illetve transzformáljuk mindazt, ami nem minket szolgál.

Nagyon fontos része ennek a napnak, hogy míg mi nők a Rhema Központban dolgozunk, addig a Shiftben Kalászi Gábor coach és Simonfi Etele sámán azon fognak dolgozni néhány tucat férfivel, hogy transzformálják a generációk láncolatából hozott bűntudatot, ami a nők ellen elkövetett tettekből fakad. ( A patriarchális időszak alá- fölérendelt játszmája sok sebet ejtett rajtunk.)

Illetve ezek a férfiak azon is dolgozni fognak ez idő alatt, hogy minél inkább merjék és képesek legyenek az érzelmeiket felszínre hozni, megélni, ha kell, kimondani. Ez most kulcsfontosságú öngyógyító feladata a férfiaknak.

Erre az egészre ők 8 férfivel „nyitnak egy kaput” a Pilisben a téli napforduló napján. (19.12.22. épp 2 hónappal lesz az esemény előtt! Micsoda egybeesés!)

Úgyhogy ezért 808, és nem csupán 800. (Az álló 8-as a transzformáció száma, egyik szimbóluma.) Hiszen mindkét nem párhuzamosan dolgozik magán ezen a napon. (Másnap, azaz 2020 02.23-án lesz telihold.)

(Mindent tervezek filmre venni, hogy hogy születik meg az egész.)

Ami még fontos: ezen az eseményen a Rhema Központban csak nők vesznek részt, és csak nők lesznek jelen az adott térben. Vagyis a beengedők, biztonsági emberek, fényfestők, operatőrök, hang és fénytechnikusok is mind nők lesznek. (Ez nem kevés plusz munka, de érzem, hogy nagyon erős lesz, ha csak olyanok lesznek egy trében, akik menstruálnak, vagy valaha menstruáltak. Tehát igazi nők.)

 

Hálás vagyok, hogy ezt az ügyet szolgálhatom.

Szeretettel várlak benneteket, és minden jót:

Soma Mamagésa

 

 

Ajánló


2020.02.22-ére összehívom több száz nőtársamat, leány és asszonytestvéremet, egy megismételhetetlen élményre, délután 2-től…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat