Program


A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

A civilizáció visszavág - Puzsér Róbert egész estés műsora

Puzsér Róbert önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 20:00

Puzsér Róbert kritikus és közéleti személyiség, a hazai nyilvánosság összetéveszthetetlenül egyedi stílusú, kérlelhetetlenül őszinte, ellentmondásos érzelmeket keltő alakja.

Pályáját a kollektív tabuk felmondására tette fel, a kritikusi tevékenység körét az elmúlt tíz év során messze tovább tágította annál, mint ahol a színházak és koncerttermek falai húzódnak. A provokatív szabadgondolkodó nem csak írásaival vagy rádió- és tévéműsoraival ostromolja a nyilvánosságot, de élő fellépései alkalmával is előszeretettel mozgósítja közléskényszerét. Bevallása szerint nem zavarja, ha a közönség jól érzi magát, stand-upjainak célja azonban nem a szórakoztatás, hanem egy katartikus, szellemet és lelket egyaránt megmozgató, rendkívül intenzív élmény kiváltása. Előadásai a helyszín elhagyása után még napokig visszhangzanak a közönség tagjainak fejében.

Az előadás időtartama kb. 2x50-55 perc, 1 szünettel

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat