Program


A csodaszarvas meséje - Holdfű Színház

A csodaszarvas meséje - Holdfű Színház

Holdfű Színház: A csodaszarvas meséje
zenés mesejáték
4 éves kortól ajánlott
(50 perc)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 29. szombat, 10:30

Az előadás érdekessége, hogy a jól ismert történetet egy kevéssé szokványos szemszögből mutatja be. Mindenki tudja, hogy Hunor és Magyar hogyan találkozott a Csodaszarvassal, aki elvezette őket a magyarok egyik őshazájába. Ám az már kevéssé ismert, hogy ki is volt ez a szarvas valójában, miért indult útnak, hogy eleinket magával csalogassa az akkori Szkítiába. Épp ezért időzünk Dul király udvarában, megismerkedünk leányaival, Vadrózsával és Harmatgyöngyével, valamint a boszorkánnyal és fiaival, akik leánykérés ürügyén a birodalom megszerzésére törnek. Mert így kezdődik a Csodaszarvas meséje, amelynek az ismert monda a megoldása. A humoros fordulatokban bővelkedő szép mesét bábokkal, maszkos játékkal, helyenként pedig élőszereplőkkel jelenítjük meg.

Előadja: Ferencz Bernadett, Barna Vanessza, Strausz Tünde

Írta: Strausz Tünde
Zene: Nánási Péter
Báb: Fülöp Margó

A Holdfű Színház előadása.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat