Program


A DIÓTÖRŐ

A DIÓTÖRŐ

A Budapest Jazz Orchestra és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar közös koncertje: A Diótörő
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 19. kedd, 18:00

A népszerű Diótörő eredeti és jazz-es változatát egy este, két zenekar előadásában hallhatjuk december 19-én.

A mesebalett zenéjéből készült kilenc tételes szvit megihlette az amerikai jazz legnagyobb alakját, Duke Ellingtont, aki Bill Strayhorn társszerzővel a „jazz nyelvére” ültette át az orosz alkotó művét. A klasszikus alkotás jellegzetességeit megtartó big band zenét komponáltak, megtartva a mű gazdag dallamvilágát, hangszerelését és játékos humorát.

A különlegesnek ígérkező zenét azok figyelmébe ajánljuk, akik a Diótörő balett rajongóiként merőben új megközelítésben szeretnék újra hallgatni az örökzöld dallamokat.

Műsor:

Csajkovszkij - Duke Ellington: A Diótörő

Sosztakovics: II. Jazz Szvit

vezényel:   Dubóczky Gergely

 

 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat