Program


A fotótörténet nagy pillanatai II. | Gimesy Péter előadása

A fotótörténet nagy pillanatai II. | Gimesy Péter előadása

Gimesy Péter fotótörténeti előadása a két évvel ezelőtt tartott alkalom folytatása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 19:00

A fotótörténet nagy pillanatai II.
Magyar fotótörténeti előadás

Gimesy Péter fotótörténeti előadása a két évvel ezelőtt tartott alkalom folytatása. A második részben a művészettörténész ismerteti a fotóművészet legjelentősebb fordulópontjait, technikai újításait, valamint kitér a magyarországi fejleményekre is. A fotótörténet kezdetei, az első kísérletek a XIX. századi művészet részeként jelentek meg, de a fotó hamar a festészettel rivalizáló, új műfajként önálló művészeti ággá vált. Az előadás során szó lesz a XX. századi és kortárs törekvésekről is.

Előadó: Gimesy Péter művészettörténész, filozófus

Időpont: 2024. április 5. (péntek) 19:00

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Részvételi díj: 800 Ft, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft
Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

Fotó // André Kertész: Cirkusz, 1920; zselatinos ezüstnyomat, 247,65 mm x 196,85 mm; Denver Art Museum. Forrás: Wikimedia Commons

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat