Program


A GOMBA ALATT - Szamárfül Projekt

A GOMBA ALATT - Szamárfül Projekt

"EZT MEG HOVA DOBJAM? MŰANYAG AZ SÁRGA. PALACKOT SOHASE HAJÍTS HÁTRA!"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 5. péntek, 11:00

A VIDÁM MESÉK című mesekönyv egyik legvidámabb meséjében, A gomba alattban a Hangya nagy bajba kerül. Elered az eső, és el kell rejtőznie. Igen ám, de erre a sorsra jut az Egér, a Veréb, a Pillangó és a Nyúl is. És hát, hol is találhatnának megfelelőbb menedékhelyet, mint egy gomba alatt!

A nagy menekülés közben azért van idő egy-két fontos kérdés tisztázására: például, hogy hol találhatók a Hulladék-szigetek, és mit lehet ott csinálni. A Szamárfül Projekt meséjében a gyerekekre is nagy szerep hárul, hiszen a Nyulat nem olyan egyszerű elbújtatni egy éhes róka elől. Ha tudni szeretnéd a megoldást, és szívesen segítenél a Nyúlnak, akkor látogasd meg az előadásunkat.

Mesélő: BOGNÁR ANNA
Zenélő: LŐRINCZ SÁNDOR

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat