Program


A Király 50 árnyalata - Király Viktor koncert

A Király 50 árnyalata - Király Viktor koncert

Király Viktor árnyalataiból készül egy kollázs, amely remélhetőleg élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019 január 10-én este az Erkel Színházban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 10. csütörtök, 19:00

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval.
Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park több ezres fiatal közönsége előtt.


Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok. 


Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…


Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott - neve most még titok - aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikkal dolgoznak nem kevesebb céllal, mint hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat