Program


A KVTársulat bemutatja: Terike & Irén

A KVTársulat bemutatja: Terike & Irén

budapesti road movie

Fergeteges vígjáték két ál-NAV ellenőrrel
 több

KVTársulat 2018. április 21-én mutatta be új vígjátékát Budapesten, a Mozsár Műhelyben, amelyet azóta is nagy sikerrel játszik.

A darab egy újsághír valós tényein alapul:2016 augusztusábankét idősödő hölgy, magát NAV ellenőrnek kiadva, póthajakat akart kicsalni büntetés fejében egy belvárosi fodrászszalon vezetőjétől.

A történet egyszerre szövevényes, mulatságos és megható;Irén egy középiskolai igazgató jobb napokat látott gyermektelen özvegye, Terike  pedig  jól karbantartott nagymamaként próbál állást szerezni, hogy anyagilag segítse a családját, és megvalósítsa önmagát.

A két nő fiatalokat megszégyenítő energiával és elszántsággal jut el a nagy közös célhoz; a póthaj megszerzéséhez, miközben elképesztően mulatságos helyzetekbe és kalandokba keverednek.

 

„… Hosszan lehetne méltatni a szöveget, kezdve a sziporkázó szóhasználattól az elképesztő helyzet- és karakterkomikumig, az élmény mégis a színészek tehetségének köszönhető…az alkotóknak összejött a varázslat: egy élvezetes és feszes előadást mutattak be. .”

Hajnal Márton - SZÍNHÁZ

 

Szereplők: Némedi Árpád, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina, Valentyik Anna

Író: Markó Róbert - KVTársulat - Enyedi Éva

Dramaturg: Enyedi Éva

Díszlet-jelmez: Michac Gábor

Zenei vezető: Némedi Árpád

 

Rendező: Markó Róbert

 

 

 


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat