Program


A mi méheink: A méhek – nézzük meg őket közelebbről

A mi méheink: A méhek – nézzük meg őket közelebbről

Előadó: Mák Csaba, méhész

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 10:00

A programon résztvevők nagyító segítségével a fejük búbjától a talpukig, azaz a csápjuk hegyétől a fullánkjuk hegyéig aprólékosan megvizsgálhatják a méheket. Vajon milyen színe van egy méhecskének? Miért színes a potrohuk? Vajon hogyan találják meg a virágokat a legeldugottabb helyeken is? Honnan tudják, melyik virágra szálljanak? Tényleg vödörrel hordják a mézet? Hogy lehet, hogy a méheknek nincs foguk, mégis rágnak. Mit és hogyan esznek? Rengeteg izgalmas kérdés a méhecskékről, a méhek világáról, melyre a résztvevők aktív részvételükkel kaphatják meg a választ.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat