Program


A mi méheink - Ki lakik a kaptárban odabent?

A mi méheink - Ki lakik a kaptárban odabent?

Előadók: Alfons Wirth, méhész és Radics Helga, pedagógus, oktatásszervező, az Iskolaméhészet kezdeményezés munkatársai

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 10:00

Azok a gyerekek, akik méhek közelségében nőnek fel, lehetőséget kapnak arra, hogy megismerjék a lépépítmény szabályos vázát, amely minden méh-lény bölcsője. A lépépítményt, amit a munkás méhecskék a saját testükből előállított, kiizzadt viaszból építenek fel csodálatos architektúrával. A heréket (a fiúméheket) és a méhkirálynőt (méhanyát) – aki úgy szolgálja a méhcsaládot, hogy kirepül a násztáncra, a naprepülésre, majd folyamatosan petéket rak, egész életén át, minden áldott nap.

 

A lépépítmény, munkásméhek, a herék, a méhkirálynő – vagyis méhanya – és az őket övező burok mind elengedhetetlen részei a méhek összetett világának: egymásért vannak, egy egységet alkotnak az őket éltető Földért.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat