Program


A Showder Klub bemutatja: Tóth Edu és Badár Sándor

A Showder Klub bemutatja: Tóth Edu és Badár Sándor

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 11:30

A felvételre a helyfoglalás nem minden esetben érkezési sorrendben történik, az ültetést a helyszínen dolgozó kollégák fogják koordinálni.
Kérjük, érkezzenek minél hamarabb, a későket nem fogjuk tudni beengedni.

A ruhatár használata kötelező lesz, melynek díja 200 Ft/ kabát.

A színházteremben étterem is működik, de ezen a napon csak italrendelésre lesz lehetőség a felvétel előtt, illetve a szünetben. A felvétel közben szervizstop lesz.

Badár Sándor 

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

A bakterházból indult, és bár az óta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból végül a Dumaszínházba érkezett, ahol segített letenni a talpfákat. Improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egy Citromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája. Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett.

Tóth Edu

A Dumaszínház társulatának tagja

 

Pécs, Veszprém, London, Barcelona, San Diego, Budapest, Dumaszínház. Helyek, amik ott járta után már sosem lesznek ugyanolyanok.

 

Képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog, lelkesedik. Kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Keményvonalas Indiana Jones-fanatikus, a szexuális védőnénik réme, Messssszler professzor úr titkárnőjét vegzáló financiális tésztaszűrő.

 

Régi vágású, közösségfüggő, fiatal könyvmoly, Hrabal-, Kerouac-, Krúdy- és Tarantino-rajongó álom gyáros. Író és humorista, aki leginkább író szeretne lenni. És humorista.

 

Ő a vakvarjúcska-szelídítő Eduskutyus, akinek még a tanulóvezetők sem állnak meg a zebránál. Mindig örül a szerdának, és szereti, ha eszébe jut a Pin-kódja

 

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat