Program


A somlói borrend bemutatja:" Rozé fresh " - Előnyári borkóstoló 10 magyar borvidék 2020-as rozéiból
2

A somlói borrend bemutatja:" Rozé fresh " - Előnyári borkóstoló 10 magyar borvidék 2020-as rozéiból

Meggyőződésünk (és alapszabályunk) szerint egy borrendnek alapvető kötelessége, hogy elsősorban természetesen saját borvidéke borait, de azon túl általában a magyar borokat minél szélesebb körben megismertesse, reklámozza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 21. péntek, 17:30


Némileg meglovagolva a jelenlegi borfogyasztási divatot jutottunk arra az elhatározásra, hogy a járványhelyzet lazító intézkedései életbe lépésével és a nyár közeledtével idei első borkóstolónkat a 2020-as év 10 magyar borvidéke rozéinak szenteljük.

Válogatási elveinket kimondottan 2 fajta rozémárka bemutatása vezérelte: a kikerülhetetlen, közismert, kedvelt rozék és a kevéssé, vagy egyáltalán nem ismert, boltban, vinotékában meg nem vásárolható 2020-as rozék bemutatása. Így biztosan lesznek olyan márkák, amelyeken csodálkozunk, hogy kimaradtak a borsorból, és lesznek olyanok, amelyeken csodálkozunk, hogy eddig hogy maradtak ki bárhonnan is.

 A rendezvény csak védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával látogatható! 

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat