Program


A szakadár

A szakadár



2021 október 07.-től

The Dissident – A Szakadár (2020)
színes feliratos amerikai film, 119 perc (16)

rendezte: Bryan FOGEL
Producer: Bryan FOGEL, Jake SWANTKO, Mark MONROE, Thor HALVORSSE
Forgatókönyvíró: Bryan FOGEL, Mark…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 18:00

2018-ban az egész világot sokkolta a Washington Post újságírója, Dzsamál Hasogdzsi esete, aki nyomtalanul eltűnt, miután hivatali ügyek miatt besétált Szaúd-Arábia isztambuli nagykövetségére. A menyasszonya és a világ minden részéből a segítségére siető szaúd-arábiai kivándorlók nyomozást indítottak, ami felkavaró részleteket tárt fel a brutális gyilkosságról és a háttérben húzódó geopolitikai összefonódásokról.

Bryan Fogel rendező – aki a profi sport legsötétebb oldalát és doppingbotrányait bemutató “Icarus” c. filmjéért Oscar-díjat nyert – pattanásig feszült oknyomozó “thriller-dokumentumfilmet” készített az esetről. A “The Dissident – A szakadár” a kultikus Sundance Filmfesztiválon debütált és nemzetközi fesztiválkörútján számos szakmai elismerést kapott, többek között a hazai Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is szerepelt.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat