Program


A színház mindenkié, avagy egy bolond hármat csinál

A színház mindenkié, avagy egy bolond hármat csinál

Csallósi Zsuzsa, a népszerű színésznő idegösszeroppanással, súlyos állapotban kerül a pszichiátriára. A két pszichológus professzor, Hauzentróger Hugó és Hauzentróger Jácint veszi kezelésbe. Az ideggyógyászokról, akik maguk is kezelésre szorulnak, kiderül, hogy mindketten régi rajongók és plátói szerelem fűzi őket az ismert színésznőhöz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 8. szerda, 10:30

A színház mindenkié, avagy egy bolond hármat csinál
Zenés bohózat a Pódium Színház előadásában.
Műsoridő: 2x60 perc egy szünettel

Csallósi Zsuzsa, a népszerű színésznő idegösszeroppanással, súlyos állapotban kerül a pszichiátriára. A két pszichológus professzor, Hauzentróger Hugó és Hauzentróger Jácint veszi kezelésbe. Az ideggyógyászokról, akik maguk is kezelésre szorulnak, kiderül, hogy mindketten régi rajongók és plátói szerelem fűzi őket az ismert színésznőhöz. Megállapodnak, hogy közösen hozzák vissza a színpadra a neves komikát. Kiderül, hogy a művésznő súlyos abuzálás áldozata, amit nem tud feldolgozni és ez olyan traumát okozott neki, hogy képtelen közönség elé lépni. A két orvos elkezdi a terápiát. A gyógykezelés hatására visszajön a művésznő önbizalma, elhatározza, hogy feljelenti a zaklatót. Az igazgató szorult helyzetében felbéreli Csin-Csang kínai bérgyilkost, közben megszökik egy ápolt a zárt osztályról és máris együtt van minden szereplő egy humoros estéhez.

Szereplők:
Csallósi Zsuzsa............................ Bednai Natália
Hauzentróger Jácint..................... Várfi Sándor
Hauzentróger Hugó..................... Harsányi Gábor
Csing-Csang................................ Pallós Tibor

Rendezte: Bednai Natália
rendező munkatársa: Pallós Tibor
díszlet: Gáliczki  László
író: Harsányi Gábor

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

zenés átirat két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat