Program


A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

Dr. Gyulai Iván előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 16:00

Dr. Gyulai Iván ökológus neve ismerősen csenghet mindazok számára, akik a környezetvédelem, a természetes növénytermesztés és a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő permakultúra irányzat elkötelezett hívei.
Visszajáró vendégünkként ezúttal a természetes gyümölcsészet témakörét járja körbe, sok éves saját tapasztalatára alapozva, színes történetekkel körítve.

Szeretettel várunk mindent természetszeretőt!

Dr. Gyulai Iván: biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható fejlődésért Alapítvány elnöke, az intézet igazgatója.Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen a "fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata" tárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak.

Ajánlatunk


Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat