Program


A Trió Patara (TR) koncertje - A 2024-es török-magyar kulturális évad keretén belül

A Trió Patara (TR) koncertje - A 2024-es török-magyar kulturális évad keretén belül

"Három női lélek szívből jövő békekívánsága Patarából a világnak" – ez a mottója a 2020-ban, a világjárvány idején alakult, Patara nevű zenekarnak, ami eredetileg azzal a céllal alakult, hogy a zene gyógyító és egyesítő erejével hozzájáruljon az emberiség jóllétéhez ebben a kihívásokkal teli időszakban, de a mai napig folytatják az akkor elkezdett munkát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 19:00

"Három női lélek szívből jövő békekívánsága Patarából a világnak" – ez a mottója a 2020-ban, a világjárvány idején alakult, Patara nevű zenekarnak, ami eredetileg azzal a céllal alakult, hogy a zene gyógyító és egyesítő erejével hozzájáruljon az emberiség jóllétéhez ebben a kihívásokkal teli időszakban, de a mai napig folytatják az akkor elkezdett munkát.

Repertoáruk a különböző korszakok és stílusok egyetemes zenéjének széles skálájából, valamint válogatott kompozíciókból áll. Első CD-jük "Patara'ya Armağan (ami azt jelenti: Ajándék Patarának)" címmel a török Kulturális és Turisztikai Minisztérium Képzőművészeti Főigazgatóságának támogatásával 2020 decemberében jelent meg.

A Trio Patara, amely az Antalya Állami Szimfonikus Zenekar tagjából és a Sankyo Flute Company művésznőjéből, Lelya Bayramoğullarıból, valamint az Antalya Állami Szimfonikus Zenekar és a Borusan Istanbul Filharmonikus Zenekar hárfaművészéből, Aslıhan Güngörből áll, 2022-től a Mersin Állami Opera és Balett művésznőjével, Simge Büyükedessel (szoprán) egészült ki, és így formált egy jellegzetes, erőteljes hangulatot az együttes zenei anyagának.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Ajánló


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat