Program


A világszép nádszálkisasszony

A világszép nádszálkisasszony

A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert, a Nektár Színház a Benedek Elek-féle változatra támaszkodva hozta létre a mese színpadi változatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 11. hétfő, 14:30

A világszép nádszálkisasszony

Vajon megtalálja-e a királyfi a Világszép Nádszálkisasszonyt, akit egy boszorkány őriz a világvégén még egy sánta arasszal is túl, a Fekete-tenger hetvenhetedik szigetén egy nádszálba zárva? S ha megtalálja, vajon ki tudja-e szabadítani? Vajon kiállja-e a rá váró próbákat, hogy elnyerhesse őt feleségül? A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát, a benne felcsendülő GHYMES dalok a hagyományos népzenét – mai hangszerelésben.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat