Program


A Világszép Nádszálkisasszony

A Világszép Nádszálkisasszony

Vajon megtalálja-e a királyfi a Világszép Nádszálkisasszonyt, akit egy boszorkány őriz a világvégén még egy sánta arasszal is túl, a Fekete-tenger hetvenhetedik szigetén egy nádszálba zárva? S ha megtalálja, vajon ki tudja-e szabadítani? Vajon kiállja-e a rá váró próbákat, hogy elnyerhesse őt feleségül?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 7. csütörtök, 14:00

A Világszép Nádszálkisasszony

A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert; mi a Benedek Elek-féle változatra támaszkodva hoztuk létre a mese színpadi változatát.

A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát, a benne felcsendülő dalok a hagyományos népzenét – mai hangszerelésben.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat