Program


A zöldszakállú király - Ziránó Színház
2

A zöldszakállú király - Ziránó Színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 10:00

Ziránó Színház és a Mesebolt Bábszínház közös előadása a magyar népmesekincs egyik különleges darabját meséli el a tőle megszokott játékkedvvel, színesen és sok humorral.

A nyughatatlanul vándorló zöldszakállú király felelőtlen ígéretet tesz a szakállát el nem eresztő ördögkirálynak; átengedi neki azt, amiről nem tud a birodalmában. Igen ám, de nem is sejti, hogy míg ő úton volt, otthon született egy fia…

A fordulatokban, izgalmakban gazdag történet során aggódhatunk a királyfiért, megcsodálhatjuk a szerelmes királylány furfangjait, szurkolhatunk a szerelmesek boldogságáért.

A bábszínház különböző eszközeit bátran használó előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű szórakozást nyújt, és el is gondolkodtat.

Játsszák: Pfeifer Zsófia, Varga Péter Róbert
Írta: Veres András (Blattner-díjas)
Rendezte: Veres András (Blattner-díjas)
Tervezte és készítette: Grosschmid Erik (Blattner-díjas)
Zenéjét szerezte: Takács Dániel

Az előadás hossza 48 perc.
4 éven éves kortól ajánlott.

Az előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket a színház kávézójában.

„Családi bábszínház vagyunk; Hottón, egy zalai domb tetején élünk. Itt nevelgetjük gyermekeinket és bábjátékainkat, és nevelődünk gyermekeink és játékaink segítségével. Nagyvárosi nagy-bábszínházból indultunk el. Tanultunk és tanulunk „felsőfokon”, de bizton állíthatjuk, hogy a legkisebb helyeken játszva tanulunk a legtöbbet, a legapróbbaktól! Időről időre előkerülnek a nagy kérdések: Vajon a kakasok ébresztik a Napot vagy a Nap ébreszti a kakasokat?

Miért is kell megzsírozni a szekerünk kerekét? Hogyan tudjuk kívül tartani a hamis ígéretekkel kopogtató, minket bekebelezni akaró farkasokat? Répaültetés helyett lehet-e gondtalanul szunyókálni egy fazék alatt? Engedjük-e, hogy egy ördög kioltsa a csillagokat? Válaszainkat szívesen megosztjuk Mindenkivel!

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat