Program


Acsai Roland: Farkasok
6

Acsai Roland: Farkasok

A kollektív és személyes tudattalanban kalandozunk hőseinkkel. Világteremtő kísérleteik során nem csak a jelenbe, a jövőbe és a múltba jutunk el, hanem a fantázia birodalmába is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 20. péntek, 20:00

- mitologikus dráma időkben, terekben és életekben - 

A Farkasok című dráma egy modern Az ember tragédiájaként is felfogható. Lírai, költői darab, aminek cselekménye epizódokban bontakozik ki. A kiinduló szituáció egy világvége utáni állapot, de nem teljes világvégéről beszélünk, hiszen nem pusztult el minden, megmaradt néhány isten, és megmaradt egy emberpár, akik újra benépesíthetik a földet. Feltűnik azonban egy démon, aki le akarja győzni őket, és meg akarja gátolni az emberpárt abban, hogy a világot megteremtsék.

A kollektív és személyes tudattalanban kalandozunk hőseinkkel. Világteremtő kísérleteik során nem csak a jelenbe, a jövőbe és a múltba jutunk el, hanem a fantázia birodalmába is.

Ebben a darabban mindenki magára ismerhet, hiszen nincs olyan ember, aki ne kezdte volna az életét újra egy-egy, kisebb-nagyobb magán-apokalipszis után, sőt, azt is mondhatnánk, hogy valahol mindenki az első férfinek és az első nőnek számít.

Író: Acsai Roland

Szereplők: Kása Tímea, Bodor Géza

Zene: Kettős Tamás, Nagy Lajos

Látvány és rendezés: Formanek Csaba

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat