Program


AFFÉR SZÍNHÁZ | GYAKORI KÉRDÉSEK

AFFÉR SZÍNHÁZ | GYAKORI KÉRDÉSEK

AFFÉR SZÍNHÁZ | GYAKORI KÉRDÉSEK
Magyar kíváncsiság két részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 29. csütörtök, 20:00


Ciki, ha dagadt a barátnőm? Lehet egyedül táncházba menni? Hány évet kaphat a csöves, ha betör a nyaralómba? Hogyan lehet vérfarkassá változni? Vajon induljak az X-Faktorban? Csak néhány a fontos kérdések közül, melyeket felebarátaink anonim módon, internetes fórumokon tettek fel. Az Affér Színház összegyűjtötte a legszívszorítóbb és legagyrohasztóbb kérdéseket, és megkísérli kinyomozni a mögöttük húzódó emberi és embertelen történeteket. Valamint azt, hogy az internetezők miért nem a családjukhoz és barátaikhoz fordulnak az őket foglalkoztató problémákkal. Tényleg már csak online tudunk beszélgetni?

FONTOS: A kérdéseket és válaszokat az eredeti formájukban illesztették a darabba az alkotók.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat