Program


Agárdi Popstrand 2021 R-GO, KRISZ RUDOLF, SZABÓ ÁDÁM
2

Agárdi Popstrand 2021 R-GO, KRISZ RUDOLF, SZABÓ ÁDÁM

A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára tudjuk biztosítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 17:30

AGÁRDI POPSTRAND Jegyelővétel 2021.

jún.  19. TANKCSAPDA, DINAMIT Esőnap: júl.16.
jún.  26. NEOTON, VASTAG CSABA, MAKSA ZOLTÁN Esőnap június 27.
júl.     3. EDDA MŰVEK, PATAKY MŰVEK, ACid/DC
júl.   10. R-GO, KRISZ RUDOLF, SZABÓ ÁDÁM Esőnap: júl.11.
júl.   17. HOOLIGANS, B52, ACid/DC
júl.   24. IRIGY HÓNALJMIRIGY, VASTAG CSABA, ANIMAL CANNIBALS Esőnap: júl.25.
júl.   31. BIKINI, B52, TÓTH ANDI Esőnap: aug.1.
aug. 14. MOBILMÁNIA, VARGA MIKLÓS, ACid/DC Esőnap: aug.15.
aug. 21. ISMERŐS ARCOK, KERESZTES ILDIKÓ

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, A MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓAN - EMBER LÉPTÉKŰ ÉS GYEPSZŐNYEGES - AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN! A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, SZERETETTEL VÁRJA, A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS A SZÍNVONAL 44 ÉVE, KIVÁLÓAN „TALÁLKOZIK”, A 4 GENERÁCIÓS POPSTRAND KÖZÖNSÉG, ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL!  

A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD VENDÉGEINEK „CSAK” ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI KELL, MIVEL A „VALAMIÉRT” NAGYON NÉPSZERŰ POPSTRAND, MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS SZÍNVONALAS MŰSORT, MINDIG KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A HÖLGYVENDÉGEKNEK IS LÁTVÁNYÉLVEZETET BIZTOSÍTÓ 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!!!, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ - BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - TURBINA DANCE BEACH PARTYK!

Kapunyitás: 17:00

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat