Program


Agárdi Szilvia és László Attila koncertje

Agárdi Szilvia és László Attila koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 19:00

László Attila erdélyi származású Fonogram-díjas magyar énekes, a Csillag születik tehetségkutató műsor egyik győzteseként lett ismert. Magyarországon és a határainkon túl is rendkívül népszerű fiatal tehetség, rendszeresen fellép Szlovákiában, Romániában is.

Agárdi Szilvia () magyar énekes, közgazdász, esélyegyenlőségi aktivista, modell. A 2012-es The Voice – Magyarország hangja döntőse, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójának résztvevője 2013-ban és 2016-ban, valamint 2023-ban megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor nyolcadik évadát.

Ezúttal szeptember 13-án Előszálláson lépnek fel mind a ketten,hogy elkápráztassák hangjukkal a nagyérdemű közönséget.

Ajánlatunk


A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden megkérdőjeleződik az életében: meg kell küzdenie a családja elvárásaival, a társadalmi konvenciókkal, és a legfontosabb emberi kapcsolatait is újra kell építenie..

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat