Program


Állj bele! Ismered a határaidat? Játszótárs: Mészáros Máté
2

Állj bele! Ismered a határaidat? Játszótárs: Mészáros Máté

Hol húzod meg a határaidat? Át mered lépni őket? Érezted úgy, például a karantén alatt, hogy átlépted valamelyik határodat? Hogyan éljük meg és hogyan reagálunk, ha szélsőséges helyzetbe kerülünk? Mikor és mit vállalunk be/fel? Hogyan lehet minket kimozdítani a komfortzónánkból? Egyáltalán: ki kell-e mozdulnunk belőle?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. március 18. csütörtök, 19:00

Orlai Produkciós Iroda

Hiszünk abban, hogy  a jelenlegi körülmények között is létrehozható a közösségi élmény, mert a találkozás, az együttlét, a közös gondolkodás és játék az online térben is lehetséges!

Ha szeretnél

- találkozni új emberekkel,

- megismerni inspiráló történeteket,

- részt venni érdekes, elgondolkodtató és kreatív feladatokban,

- beszélgetni izgalmas témákról,

- kimozdulni az esték megszokott ritmusából,

- eltölteni két tartalmas órát,

március 18-án 19 órától: Állj bele! Mészáros Mátéval.

 

Ismered a határaidat? - Játszótárs: Mészáros Máté

Hol húzod meg a határaidat? Át mered lépni őket? Érezted úgy, például a karantén alatt, hogy átlépted valamelyik határodat? Hogyan éljük meg és hogyan reagálunk, ha szélsőséges helyzetbe kerülünk? Mikor és mit vállalunk be/fel? Hogyan lehet minket kimozdítani a komfortzónánkból? Egyáltalán: ki kell-e mozdulnunk belőle?

Játékvezetők: Csikász Ágnes, Nagy Zsombor

Mindegy, hogy naponta több órát ülsz online meetingeken vagy még sosem zoomoltál.

Lehetsz otthoni tanulásra kényszerített egyetemista, home office-ban dolgozó szingli negyvenes vagy sokunokás nyugdíjas.

Élhetsz nyüzsgő nagyvárosban vagy távol a világ zajától.

Bejelentkezhetsz magyar vagy külföldi IP-címről.

Nem számít, hogy először vagy sokadik alkalommal veszel részt közösségi játékban.

Az Állj bele! alkalmai mindenkinek ugyanolyan egyszeri, megismételhetetlen és felejthetetlen élményt nyújtanak.

Az Állj bele! jétékvezetői, Csikász Ágnes és Nagy Zsombor drámainstruktorok vezetésével izgalmas, sokakat érdeklő kérdéseket boncolgatunk, köztük társadalmi, szociális, sőt akár tabutémákat is. A kétórás alkalmakon megosztjuk egymással gondolatainkat, különböző véleményeket és nézőpontokat vizsgálunk meg. A játékos estékhez minden alkalommal csatlakozik hozzánk az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy-egy tagja is.

A játékban maximum 20 fő vehet részt.

Az Állj bele! játékot a Zoom platformon valósítjuk meg. A részvételhez fontos a stabil internetkapcsolat, a kamera és a mikrofon, ajánlott a fülhallgató vagy a headset. A játékba mindenki a saját eszközéről (ajánlott a laptop vagy az asztali gép) jelentkezik be. Egy eszközről csak egy fő vehet részt a játékban. Előzetesen célszerű letölteni az ingyenes Zoom alkalmazást (letölthető innen: https://zoom.us/).

Az esemény előtt 24 órával küldjük el a jegyvásárlásnál megadott emailcímre az előzetes tájékoztatót és a belépéshez szükséges linket. A programot pontosan kezdjük, a későket a játék jellege miatt nem tudjuk beengedni az online térbe.

 

SZEREPLŐK

Mészáros Máté

Csikász Ágnes

Nagy Zsombor

és a közönség

AZ ELŐADÁS IDŐTARTAMA

120 perc

Ajánlatunk


MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat