Program


Antigoné

Antigoné

Kicsoda Antigoné? Ami biztos, hogy Théba előző királyainak gyászoló testvére. Minden más kétséges....

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 29. szerda, 19:30

SZOPHOKLÉSZ: ANTIGONÉ
Adaptálta: SZALÁNCZI ÁGOTA és TÓTH ANNA ORSOLYA

Ha igazságtalanság történik, jogosnak érezzük hallatni hangunkat, de vajon ki merne szembenézni az új király elvakult szavával? A nép? Az elnyomott testvér? A hűséges apjafia? És bár Kreón a király, de Kreón csak Kreón. Ki tehát Antigoné, ha minden, ami élő odavész, és mit mer feláldozni, hogy célját elérje?

Szereplők:
Antigoné........................... BALOGH ZSÓFIA
Kreón................................ SZALÁNCZI ÁGOTA
Haimón............................. TÓTH ANNA ORSOLYA
Iszméné............................ GATTYÁN ESZTER
Theiresziász..................... GYŐRI PATRIK

Rendező: SUDÁR GYÖNGYVÉR

AZ ELŐADÁST SZÜNET NÉLKÜL JÁTSSZUK.

Ajánlatunk


A Lóvátett lovagok Shakespeare legjátékosabb komédiája. Naná, hogy több mint 246 szójátékot tartalmaz – ott van mindjárt a címe!

Berg Judit tengerész-kalandregényeinek jól ismert főhőse, az agyafúrt kisegér, Rumini hajósinasnak szegődik a Szélkirálynő nevű tengerjáró vitorlásra, beutazza a világot és általában mindenhol hajmeresztő kalandokba keveredik. Ezúttal pedig óriási bajba, társaival együtt. A vadonatúj, színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni. Vajon sikerül nekik? És ha igen, akkor hogyan?

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A magyar történelem egyik legfontosabb és legismertebb története, a regény és a film után, ezúttal a Margitsziget Nagyszínpadán mutatkozik be!

„A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.” Gigakoncerten éled újjá…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat